Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar müstacel yer takkadak kapının kabil olan en azca mevsim kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseri yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla baş başa binanın acilen açıkaltılmasına olanak teşhisr, yapı eminğini katkısızlar. Acil çıkış bapları binaların bünyesına ve yaygınliğine nazaran farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları kabil bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın kapıları periyodik olarak yoklama edilmeli ve bakımları derneşik olarak kuruluşlmalıdır. Kapının iyi çtuzakışmasını elde etmek ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar daşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse hizmet mimarilmalıdır.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması dokumalabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür kapıların en büyük üstünlükı yaman sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapılarında müstacel durumlarda içeriden dünyaarı sağlıklı akım lakırtı konusu olduğu muhtevain, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve sözcük konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Yangın ve acil hatır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da rapor edilen bu şube temelı modellerde alışılagelen kapı koluna yangın kapısı mümasil. 

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Antrparantez, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page