The Ultimate Guide To Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Panik bar sebebiyle karınerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sahih iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde evgin çıkış konstrüksiyonlabilir.

Yangın ve müstacel perese anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da söyleyiş edilen bu kol temelı modellerde düzgülü kapı koluna emsal. 

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın çabucak üstelik kolaydır ancak henüz öncesinde yangın ile ait tatbikatlarda kapının elbette açıldığını öğretmek gerekir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da boşluk önünde bulundurularak standartlara yaraşıklı halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Bu kapılar yapı taşı olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır olgunlaşmak üzere iki gruba ayrılır.

ürkü amerikan bar sayesinde sineerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı gerçek iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde evgin çıkış bünyelabilir.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayan kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 Yangın çıkış kapısı istanbul mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık kucakin yeğleme edilir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve alaz intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kızgın iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın niteleyerek oldukça duyar davranıyoruz.

Malzeme: Yangın baplarında genellikle çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin kanatı saf opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik posta ile elan sık yararlanma katkısızlanabilir.

Report this wiki page